top of page

"Arra vágytam, hogy a kisfiam olyan kezekbe kerüljön, ahol megismerik, szeretik és a körülötte kialakuló élethelyzeteket ezek szerint, személyiségére szabva oldják meg. Krisztáéknál ezt megtaláltam. Minden délután fülig vigyorral, sztorikkal, feltöltődve fogadott. Örült nekem, mégis nem egyszer hajlamos volt "bent ragadni". Biztos voltam benne, hogy neki itt jó. Most pedig izgulhatok, hogy az oviban is ezt kapja."

Soma anyukája (Judit)

"Nagyon örülök, hogy Titeket választottunk, Lili is és én is csupa jó tapasztalatot szereztünk a bölcsis világról. Lili a mai napig sokat emleget Titeket és főleg azt, hogy egyszer a kedvence volt ebédre: tejfölös tészta! További sok sikert kívánunk a munkátokhoz, a kicsiknek pedig olyan szuper napokat, ahogy Lili megélte a bölcsis időszakot! "
Lili anyukája (Gabi)

"Egy éven át jártunk hozzátok és imádtunk minden percet! A mondókákat, a sok éneklést, a hegedűt, az "előre a kezedet, utána hátrát". Nekem a legmegnyugtatóbb az volt, hogy tudtam, helyettem is anyuk vagytok a kislányomnak, amíg veletek van. És persze nem volt hátrány a rugalmasságotok, megbízhatóságotok és a mindig korrekt tájékoztatásotok! Köszönöm

Mini anyukája (Andrea)

"Drága Pótanyuk és Pótapu!
Amióta hozzátok járunk Anyukám megtudta, hogy tudok egyedül is enni, inni, néha még öltözködni is :).  A legjobb dolog, hogy kinyílt a világ számomra általatok és végre elkezdhettem dumálni és  persze most már be se áll a szám :) Mindent nagyon szépen köszönök Nektek! Nagyon jó volt Veletek!"
Anton és Anyukája

Szeretném meg egyszer megköszönni azt a sok-sok jó dolgot, szeretetet és tanácsot, amit mind a ketten kaptunk a bölcsiben töltött másfél év alatt. Véletlenül találtam rá a Topolinora, és nem is gondoltam az elején, hogy mennyi új dolgot tanulhatok én is. Ábel a legjobb helyen volt, kis barátokkal, rengeteg játékkal, dalokkal- mondókákkal, sok-sok mozgással körülvéve. Móka, közösség és persze szábalyok is - olyan alapok, melyekkel bátran léphet tovább a nagyobbak világába. (Viki, Ábel Anyukája)

Amikor arra jutottunk, hogy Bencust bölcsibe adjuk, sok szempont alapján próbáltunk dönteni..a Topolino a 6. bölcsi volt, amit megnéztünk és egyben az utolsó is. Amint beléptünk és megláttuk Kriszta ölében az éppen beszokó kisfiút, ahogy öleli és, ahogy ő pedig bújik hozzá, nem volt több kérdés. 

Kriszta, Hajni, Judit és persze a többiek is mind pótanyái (és pótapái) voltak a kisfiamnak. Bármikor számíthatott rájuk, bármilyen napja is volt. Őszinte szeretetet kapott nap, mint nap. Túlzás nélkül azt tudom mondani, hogy megalapozták a felnőttekhez való viszonyát és ezt nagyon köszönöm nekik. És persze nem kérdés, hogy az öccse is oda fog járni a későbbiekben.

(Zsuzsi, Bence anyukája)

Heading 2

Köszönjük a sok figyelmet és szeretetet, amit Flóra kapott tőletek ebben a másfél évben! Nagyon sokat tanult tőletek: önállóan öltözködni és enni, fegyelmezetten közlekedni, játékokat megosztani, másokkal együtt játszani. Mindezt szerető és biztonságos környezetben. Sok barátot szerzett nálatok: felnőttet és gyereket egyaránt. Az oviban szerintem a topolinós gyerekeknek volt a legkönnyebb dolguk: ők már felkészülten futottak neki ennek az új kihívásnak.
Zsófi és Dávid, Flóra szülei

Olyan bölcsődét kerestünk ahol kisfiunkat szerető kezekben, kvázi pótszülőknél tudhatjuk napközben, ahol odafigyelnek az igényeire, megkapja azt a törődést amire szüksége van, legyen szó ölelésről, gyógypusziról vagy egy kis enyhe szigorról túlpörgés esetén. Krisztáékkal már a legelején kialakult a teljes bizalom, kisfiunk már nagyon hamar „otthon” érezte magát. Ezt mi sem bizonyította jobban, hogy sokszor könyörögtünk neki és hiszti közepette vittük haza, mert még maradni akart a többiekkel. 

Nem tudjuk elégszer megköszönni a több, mint 1,5 évet ameddig kisfiunk hozzátok járt.

Andi és Peti (Máté szülei)

bottom of page